Vervoer naar en van pechlocatie

De effectieve reistijd door de servicepartner naar de pechlocatie en terug zijn bij onze service inbegrepen.

Reparatie ter plaatse.

Professionele hulp ter plaatse. Mobilo betaalt de reparatiekosten tot € 150,- incl. btw. Materiaalkosten voor banden, accu en sleutels en overige materialen worden niet vergoed.

Het wegslepen.

Als u uw reis in uw Mercedes‑Benz niet kunt voortzetten door pech, een klein voorval, een ongeval of een geval van vandalisme, dan nemen wij de organisatie en de kosten op ons van het wegslepen naar de dichtstbijzijnde Mercedes‑Benz dealer.

Taxi/openbaar vervoer.

Wij dragen uw kosten tot maximaal € 75,- incl. btw voor de rit naar het station of de luchthaven, met de taxi of het openbaar vervoer.

Levering van uw auto.

U geniet met Mobilo ook van een afleveringsdienst van uw auto in een straal van 50 km vanaf de werkplaats waar uw auto werd hersteld.

Vervangend vervoer.

Indien nodig krijgt u voor de tijd van de reparatie vervangend vervoer, voor max. 3 werkdagen. Op die manier blijft u mobiel.

Vliegtuig- of treinticket.

Als alternatief voor vervangend vervoer vergoedt Mercedes‑Benz de kosten voor het voortzetten van de heenreis of de terugreis met het vliegtuig of de trein. Als u uw voertuig persoonlijk wenst af te halen bij de Mercedes‑Benz dealer die de reparatie heeft uitgevoerd, dan vergoedt Mercedes‑Benz de kosten voor de reis er naar toe. Wij dragen de kosten voor de heen- en terugreis tot € 400,- incl. btw per persoon.

Hotel.

Als u wilt wachten op de reparatie van uw voertuig en als die niet op dezelfde dag kan plaatsvinden, dan regelt Mercedes‑Benz graag een overnachting voor u. Wij vergoeden de overnachtingskosten tot € 400,- netto incl. btw voor zowel de bestuurder als de passagiers, tijdens de duur van de reparatie met een maximum van 3 werkdagen.

Uw auto thuisbrengen.

Als uw Mercedes‑Benz niet binnen drie werkdagen rijklaar kan worden gemaakt, dan organiseren wij indien gewenst de repatriëring van uw auto naar uw Mercedes‑Benz dealer en wij dragen hiervoor ook de kosten. De voertuigrepatriëring gebeurt via gezamenlijke transporten, hierdoor kan de benodigde tijd variëren, afhankelijk van de afstand en het type schade.

Organisatorische hulp.

Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij een ongeval of bij schade door vandalisme. In het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.